Hoe werken wij?

Met behulp van onze website stellen wij u in staat om verschillende zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Om tot een duidelijke vergelijking te komen hebben wij een aantal gegevens van u nodig. Aan de hand van deze gegevens worden de zorgverzekeringen getoond die mogelijk interessant voor u kunnen zijn. Vervolgens heeft u de mogelijkheid om de website van de zorgverzekeraar in kwestie te bezoeken. Via deze website is het niet mogelijk om een zorgverzekering af te sluiten. Indien u vragen over de verzekering dan kunt u bij de verzekeraar terecht om deze vragen te stellen.

Hoe volledig is de vergelijking?

De zorgvergelijker vergelijkt de zorgverzekeringen van de volgende aanbieders:

Anderzorg, Besured, CZ, CZdirect, De Friesland Zorgverzekeraar, DeltaLloyd, Ditzo, HEMA, OHRA, ONVZ, Pro Life, Promovendum, Salland, UnitedConsumers (VGZ), Univé, Ziezo, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid, ZorgDirect.

Indien gewenst kan de bezoeker ervoor kiezen om de huidige zorgverzekering aan de vergelijking toe te voegen. Dit is mogelijk voor:

Anderzorg, Avéro Achmea, Besured, Bewuzt, CZ, CZdirect, De Amersfoorste, De Friesland Zorgverzekeraar, Delta Lloyd, Ditzo, DSW, FBTO, Hema zorgverzekering, IK!, Interpolis, InTwente, Kiemer, Menzis, National Academic, OHRA, ONVZ, OZF, PMA, PNOzorg, ProLife, Promovendum, Salland, Stad Holland, UMC, United Consumers (VGZ), Univé, VGZ, VvAA, Zekur, Ziezo, Zilveren Kruis, Zorg en Zekerheid en Zorgdirect.

Hoe komt de vergelijking tot stand?

De door u verstrekte gegevens worden in combinatie met de door de zorgverzekeraars verstrekte informatie gebruikt om de vergelijking tot stand te laten komen. Zodoende worden de juiste zorgverzekeringen getoond op basis van de door u verstrekte gegevens.

De lijst met resultaten is standaard gesorteerd op de laagste prijs bovenaan. Met behulp van de diverse filters is het mogelijk om de vergelijking verder te verfijnen. Tevens is het mogelijk om individuele verzekeringen met elkaar te vergelijken.

Waar verdienen wij aan?

Onze bezoekers kunnen gratis gebruikmaken van de zorgvergelijker. Indien u besluit om via onze website naar de website van een zorgverzekeraar te gaan en daar een verzekering af te sluiten dan ontvangen wij daar een vergoeding voor. Deze vergoeding is een vaste en eenmalige vergoeding die van tevoren is bepaald. Met behulp van deze vergoeding kunnen wij de zorgvergelijker gratis aanbieden en de informatie op deze website up-to-date houden.

 

Zilveren Kruis ZieZo

Goedkoopste zorgverzekering voor 2018

€93,95 per maand

Zilveren Kruis ZieZo

Goedkoopste zorgverzekering voor 2018

€93,95 per maand