Disclaimer

De informatie en vergelijkingsresultaten op Goedkopezorgverzekeringvergelijken.nl worden met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de content actueel en correct blijft. Aan de informatie die op deze website verstrekt wordt kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Geen medisch advies

Wij maken u er nadrukkelijk op attent dat Goedkopezorgverzekeringvergelijken.nl geen zorgverlenende website en / of organisatie is. Tevens geven wij nooit medische adviezen. De informatie op deze website heeft geen diagnostische of therapeutische waarde en is nimmer bedoeld ter ondersteuning of vervanging van de relatie met een arts, medisch specialist of hulpverlener.

Doelgroep

Goedkopezorgverzekeringvergelijken.nl richt zich primair op personen van 18 jaar en ouder die in Nederland wonen of werken en volgens de wet verplicht zijn om een zorgverzekering af te sluiten.

Financiering van onze dienstverlening

Indien u besluit om een zorgverzekering via de zorgvergelijker af te sluiten dan ontvangen wij daar een vergoeding voor. De hoogte van deze vergoeding verschilt per verzekeraar. De hoogte van deze vergoeding heeft geen enkele invloed op de getoonde resultaten in de zorgvergelijker.

 

Zilveren Kruis ZieZo

Goedkoopste zorgverzekering voor 2018

€93,95 per maand

Zilveren Kruis ZieZo

Goedkoopste zorgverzekering voor 2018

€93,95 per maand